معایب استفاده از اپلیکیشن سازهای آماده | باشگاه اپلیکیشن
زمان مطالعه: 4 دقیقه

معایب استفاده از اپلیکیشن سازهای آماده

تاحالا برایتان پیش آمده که در یک حراجی، کالایی را بخرید و بعد از استفاده از آن، با خودتان بگویید این چرا انقدر زود خراب شد؟ نمی‌خواهم بگویم دلیلش ارزانی‌اش...
۱۰
آبان

تیم باشگاه اپلیکیشن

تاحالا برایتان پیش آمده که در یک حراجی، کالایی را بخرید و بعد از استفاده از آن، با خودتان بگویید این چرا انقدر زود خراب شد؟ نمی‌خواهم بگویم دلیلش ارزانی‌اش هست؛ اما هیچ ارزانی‌ای هم بی‌دلیل نیست.

حالا که پای کسب و کارتان در میان است، باید هوشمندانه قدم بردارید. دیگر در یک حراجی قدم نمی‌گذارید که با چند هزار تومان پول، انتظار داشته باشید جنس خوبی هم تحویل بگیرید. پای اعتبار کسب و کارتان وسط است. باید آنقدر خوب جلوی چشم کاربران‌تان دربیایید که دیگر هیچ جای نگرانی‌ای نباشد.

مردم عاشق ظاهرند. اما چه کسی دوست دارد که همۀ فروشگاه‌های اینترنتی‌ای که می‌بیند، شبیه به دیجی‌کالا باشند؟ هیچ کسی با شبیه بودن صد درصدی یک کسب و کار به دیجی‌کالا رضایت ندارد. شما زمانی می‌توانید برنده باشید که برای کسب و کارتان، ایده‌های خلاقانه‌ای پیاده‌سازی کنید.

قطعاً یک اپلیکیشن‌ساز آنلاین، نمی‌تواند در این بخش به شما کمکی کند. در ادامه، می‌خواهیم در مورد معایب اپلیکیشن سازهای آماده و لطمه‌ای که می‌تواند به کسب و کارتان بزند، صحبت کنیم.

چرا نباید از اپلیکیشن سازهای آنلاین و آماده استفاده کنیم؟

وقتی یک چیزی زیاد شود، باز هم به چشمان‌تان می‌آید؟ ما مردم ظاهربینی هستیم. وقتی همه‌جا اپلیکیشن‌های یک شکل ببینیم خوشمان می‌آید؟ دلایل اصلی‌ای که اپلیکیشن سازها را از چشم می‌اندازند، این‌ها نیستند. در ادامه در مورد دلایل اصلی آن صحبت می‌کنیم.

اپلیکیشن سازهای آنلاین دارای طراحی‌های محدودی هستند

تصور کنید حالا که طراحان رابط کاربری، برای اپلیکیشن‌ها سنگ تمام می‌گذارند، شما از طرح‌های محدودی که به‌صورت پیش‌فرض در اپلیکیشن سازهای آماده وجود دارند، استفاده کنید. می‌توانید تصور کنید که چقدر از اپلیکیشن‌تان استقبال می‌شود؟ نمی‌توان به یقین گفت که استقبال زیادی از آن نخواهد شد؛ اما درصد خیلی زیادی از این احتمال وجود دارد.

فقط در یک صورت احتمال موفقیت‌تان وجود دارد

اگر قرار است برای کسب و کار محتوامحورتان از اپلیکیشن سازهای آماده استفاده کنید، شاید بتوانید از آن جواب بگیرید. البته صادقانه بگویم، در این صورت اپلیکیشن سازهای آنلاین گزینه بدی نیستند. اما واقعاً بهترین روش ساخت اپلیکیشن، ساخت اپلیکیشن با ری اکت نیتیو (React Native) است.

باید در مالکیت اپلیکیشن‌تان شریک قائل شوید

اگر زمانی در یکی از پلتفرم‌های اپلیکیشن ساز، اپلیکیشن کسب و کارتان را بسازید، در صورتی که آن پلتفرم به هر دلیلی از کار بیافتد، باید اپلیکیشن خود را انتقال دهید. بنابراین اگر یک توسعه دهنده را برای آن استخدام کنید، فقط وقتتان را تلف خواهید کرد؛ چون هیچ کاری از دستش برنمی‌آید!

می‌دانید این یعنی چه؟ یعنی تمام کاربرانی که با سختی در آن اپلیکیشن جمع کرده بودید، از بین می‌رود. در واقع احتمال این‌که اعتبارتان هم تا حدی از بین برود، وجود دارد.

به تیم توسعه دهنده‌تان دسترسی محدود خواهند داد

اگر در تیم کسب و کارتان، توسعه دهنده حضور داشته باشد، شاید برای ورود به کدهای اپلیکیشن درخواست کنند. اکثر پلتفرم‌های اپلیکیشن ساز آماده، این نوع از ورودها را ممنوع و بلوکه یا در بهترین حالت به‌شدت محدود می‌‌کنند.

و باز هم محدودیت!

هرچه در اپلیکیشن سازها ساخته شود، باید با همان کنار بیایید. یعنی اگر بخواهید برخی از دسترسی‌ها را محدود کنید یا داشته باشید، برای دسترسی به دیتابیس یا همان پایگاه دادۀ اپلیکیشن‌‌تان باید یک توسعه دهندۀ جدید استخدام کنید.

در واقع شما هیچ سورسی از کدهای اپلیکیشن تان دریافت نخواهید کرد که اگر زمانی خودتان بخواهید آن را توسعه دهید دیگر نیازی به آن شرکت نداشته باشید. شما یک هندوانه سر بسته دریافت می کنید!

بهترین راه ساخت اپلیکیشن چیست؟

شما می‌توانید با یک هزینۀ نه‌چندان، اپلیکیشن خود را با ری اکت نیتیو یا فلاتر بسازید. بهترین روش ساخت اپلیکیشن، همین دو مورد است. در این صورت است که همه‌جیز سفارشی و انتخاب خودتان خواهد بود.

می‌توانید دسترسی‌های اپلیکیشن‌تان را تا جایی که می‌توانید محدود یا آزاد کنید. حتی می‌توانید رابط کاربری را به سلیقۀ خودتان و یک طرح خلاقانه بزنید. در نهایت انتخابش با خودتان است.

نظر شما در مورد نحوۀ ساخت اپلیکیشن چیست؟ کدامیک را ترجیح می‌دهید؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این مطالب را حتما بخوانید