رایج ترین خطاها در طراحی اپلیکیشن اندروید و راه حل رفع آن ها
برنامهنویسها و توسعهدهندگان اپلیکیشن هنگام طراحی و ساخت برنامههای اندروید با خطا و چالشهای مختلفی مواجه میشوند. این خطاها هر چه سریعتر رفع شوند، فرایند طراحی اپلیکیشن بهتر پیش میرود....
یکبار پای لایو یک مشاور حقوقی کسب و کارهای اینترنتی نشسته بودم که این جمله را بارها و بارها تکرار میکرد:
«تعداد پروندههای کسب و کارهای اینترنتی در دادگستری الی ماشالله است و همۀ اینها در یک نقطه مشترک هستند، کارآفرینانی دارند که قبل از راهاندازی کسبوکارشان چیزی در مورد قوانین مربوط به کسب و کارهای اینترنتی در فضای دیجیتال نمیدانستند.»
همان روز بود که متوجه شدم تمام مشکلات ما در این فضای دیجیتال، ناشی از عدم آگاهی ما نسبت به قوانین حاکم بر کشور است. شاید کارآفرینان ایرانی هیچوقت دچار مشکل نمیشدند، اگر فقط به قوانین کسب و کارهای اینترنتی مسلط بودند.
پیشنهاد میکنم این مقاله را حتماً بخوانید و برای هرکدام از دوستانتان که کسب و کاری در اینترنت دارند بفرستید.
آنچه خواهید خواند
انواع قوانین کسب و کارهای اینترنتی که باید به آن مسلط باشید
در مجموع سه عنوان قانون هست که باید آنها را مطالعه کنید. قوانین زیر، قانون های کسب و کارهای اینترنتی هستند.
· قانون تجارت الکترونیک
این قانون در سال 1382 به تصویب رسیده و شامل قواعدی هست که برای مبادلۀ آسان و ایمن اطلاعات در واسطههای مختلف الکترونیکی بهکار میرود.
برای خواندن قانون تجارت الکترونیک برای کسب و کارهای اینترنتی میتوانید از این بخش اقدام کنید.
این قانون را مطالعه کردید؟ حالا نوبت به بعدی میرسد؛
· قانون جرایم رایانهای
میدانستید که این واینرها (افرادی که در اینستاگرام یا بقیۀ فضاهای دیجیتال بامزهاند!) و در واقع کسانی که روی ویدئوهای دیگری صداهای بامزهای (!) میگذارند دچار مشکل میشوند؟
این را من نمیگویم، بلکه قانون جرایم رایانهای شامل این بند است:
ماده744ـ هرکس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره ـ چنانچه تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، مرتکب به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.
· قانون حمایت از حقوق مصرف کننده
بارها برایم پیش آمده که از دیجیکالا خرید کردهام و کالای مدنظرم برایم ارسال نشد و در نهایت درخواست بازگرداندن کالا را دادم. مثلاً یکبار از این کیف چرخدارها برای مادرم خریده بودم اما دسته نداشت! برای دیجیکالا درخواست گذاشتم؛
فردای آن روز آمدند و کیف را بردند و چندساعت بعد هم مبلغ را برایم واریز کردند. به همین سادگی!
قانون حمایت از حقوق مصرف کننده به معنی همین عمل است. یعنی یک مشتری یا همان مصرف کننده در قبال خریدی که انجام میدهد، چه خدمات و امتیازاتی میگیرد؟
· مصادیق محتوای مجرمانه
حالا که تا اینجا آمدهاید، بد نیست کمی هم در مورد مصادیق محتوای مجرمانه در فضای دیجیتال بدانید.
مثلاً این بند نکتههای خیلی جالبی دارد:
ز) محتوا مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی
در آخر…
آییننامههای کسب و کارهای اینترنتی هم هستند که بر حسب نیاز افراد تنظیم میشوند. برای ساخت اپلیکیشن و راهاندازی یک کسب و کار جدید در فضای اینترنت، پیشنهاد میکنیم که حتماً سایت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور را مطالعه کنید تا بعدها دچار مشکل نشوید.