ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید | باشگاه اپلیکیشن
زمان مطالعه: 5 دقیقه

ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید

اگر توسعه‌دهنده اپلیکیشن هستید یا می‌خواهید به تازگی برنامه نویسی اندروید را شروع کنید، ابتدا باید اطلاعات مناسبی درباره ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید به دست آورید. به...
۲۴
مهر

تیم باشگاه اپلیکیشن

اگر توسعه‌دهنده اپلیکیشن هستید یا می‌خواهید به تازگی برنامه نویسی اندروید را شروع کنید، ابتدا باید اطلاعات مناسبی درباره ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید به دست آورید. به همین خاطر در این مطلب ابتدا ابزارهای کاربردی برای ساخت اپلیکیشن را به شما معرفی می‌کنیم. هم توسعه‌دهندگان مبتدی و هم پیشرفته می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. اما ابزارهایی که در قسمت دوم معرفی می‌کنیم صرفا مخصوص برنامه‌نویس‌های باتجربه است. آن‌ها می‌توانند به کمک این ابزارهای پیشرفته، پروژه‌های بزرگ خود را اجرا کنند. اگر سوالی درباره هر یک از این ابزارها داشتید با شماره 02191070034  تماس بگیرید و با کارشناسان باشگاه اپلیکیشن مشورت کنید.

ابزارهای کاربردی برای طراحی اپلیکیشن اندروید

1. ابزار Android Studio

ابزار Android Studio

شرکت گوگل در سال 2013 اندروید استودیو را طراحی کرد. از نظر بسیاری از برنامه‌نویس‌ها، اندروید استودیو بهترین محیط برنامه‌نویسی برای اپلیکیشن‌های اندروید است. این ابزار مورد نیاز برای برنامه‌ نویسی اندروید رابط کاربری بسیار خوبی دارد و امکاناتی همچون ویرایش‌گر کد منبع، خطایاب، ابزار آزمون و خطا و … را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. شما می‌توانید این ابزار را به طور کاملا رایگان دانلود کنید.

2. ابزار برنامه‌نویسی اندروید (ADB) Android Debug Bridge

ابزار برنامه‌نویسی اندروید (ADB) Android Debug Bridge

این ابزار برای خطا‌یابی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مانند پل ارتباطی عمل می‌کند بین دستگاه‌های اندروید و سایر کامپیوترهایی که در طول فرایند توسعه اپلیکیشن، تضمین کیفیت و خطا‌یابی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با متصل کردن دستگاه اندروید به رایانه و وارد کردن دستورات ترمینال، توسعه‌دهنده می‌تواند اصلاحات را برای دو دستگاه اجرا کند. البته لازم است بگوییم اندروید استودیو شامل  Android Debug Bridge نیز می‌شود.

3. ابزار برنامه‌نویسی AVD Manager

ابزار برنامه‌نویسی AVD Manager

AVD Manager نیز در اندروید استودیو وجود دارد و یک شبیه‌ساز است که برای اجرای برنامه‌های اندروید در کامپیوتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. AVD Manager این امکان را برای توسعه‌دهندگان فراهم می‌کند تا بتوانند با تمام دستگاه‌های اندروید برای تست عملکرد و پاسخ‌گویی نسخه‌های مختلف کار کنند و وضوح تصویر اپلیکیشن‌ها و سایز صفحه و … را نیز مورد بررسی قرار دهند.

4. ابزار Fabric

ابزار Fabric

Fabric ابزار توسعه‌دهنده اپلیکیشن توییتر است. این ابزار، مجموعه‌ای از کیت‌ها را برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن فراهم می‌کند. آن‌ها می‌توانند از بین کیت‌ها، مواردی که نیاز دارند را انتخاب کنند و اپلیکیشن‌های بهتری درست کنند. این کیت‌ها شامل موارد زیادی از جمله تست بتا و ابزارهای بازاریابی و تبلیغات می‌شود. شرکت‌های مطرح جهانی از جمله Uber، Spotify، Yelp و … برای ساخت اپلیکیشن خود از Fabric استفاده کرده‌اند.

5. ابزار برنامه‌ نویسی اندروید FlowUp

ابزار برنامه‌ نویسی اندروید FlowUp

FlowUp به شما این امکان را می‌دهد تا عملکرد کلیه برنامه‌هایی که تولید می‌کنید را کنترل کنید. داشبورد دستی این ابزار باعث می‌شود بتوانید آمار و معیارهای اپلیکیشن را که شامل میزان استفاده از دیسک و CPU، میزان استفاده از حافظه و … می‌شود را به خوبی کنترل کنید.

6. ابزار برنامه نویسی GameMaker Studio

ابزار برنامه نویسی GameMaker Studio

GameMaker Studio یکی از ابزار مورد نیاز برای توسعه اپلیکیشن‌های بازی‌ اندروید است. این ابزار به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا بازی‌هایی دو بعدی ایجاد کنند و باعث می‌شود آن‌ها نیاز به کد زدن زیادی نداشته باشند. استفاده از GameMaker Studio بسیار ساده است و رابط کاربری فوق‌العاده‌ای نیز دارد، به همین خاطر برای توسعه‌دهندگان تازه‌کار و کم‌تجربه بسیار مناسب است.

7. ابزار LeakCanary

ابزار LeakCanary

این ابزار مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید یک کتابخانه متن باز است که می‌تواند نشت حافظه در اپلیکیشن‌ها را تشخیص دهد و آن‌ها را اصلاح کند. به محض اینکه نشت حافظه اتفاق افتاد LeakCanary شما را از آن آگاه می‌کند و می‌توانید از stack trace موجود برای حل مشکل استفاده کنید.

8. ابزار برنامه نویسی اندروید Unity 3D

ابزار برنامه نویسی اندروید Unity 3D

Unity 3D یک محیط توسعه بازی کراس‌‌پلتفرم است که برای ایجاد بازی‌های موبایل پیچیده و با گرافیک بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. مثلا بازی‌هایی که دارای واقعیت مجازی یا واقعیت افزوده هستند با استفاده از ابزار Unity 3D ساخته می‌شوند.

اگر هنگام نصب و استفاده از ابزارها با مشکلی برخورد کردید از پشتیبانی باشگاه اپلیکیشن کمک بگیرید.

درخواست مشاوره

اگر احتیاج به راهنمایی دارید شماره خود را ثبت کنید تا کارشناسان باشگاه اپلیکیشن با شما تماس بگیرند.

ابزار پیشرفته توسعه اندروید خارجی

در این بخش شما با ابزارهای پیشرفته برنامه نویسی اندروید آشنا می‌شوید.

1. ابزار برنامه نویسی Firebase

ابزار برنامه نویسی Firebase

Firebase صرفا یک ابزار نیست بلکه مجموعه‌ای از ابزارهایی است که توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های اندروید از آن استفاده می‌کنند. در حقیقت Firebase مجموعه‌ای از خدمات ابری برای وب و موبایل را در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد. این خدمات شامل طیف وسیعی از اقدامات برای کسب‌درآمد از طریق AdMob، تایید اعتبار مطمئن‌تر، تجزیه و تحلیل اطلاعات و … می‌شوند. برنامه‌نویس‌های مبتدی لازم نیست از این ابزار استفاده کنند اما توسعه‌دهندگان با تجربه برای انجام پروژه‌های پیچیده خود می‌توانند به Firebase اعتماد کنند و هزینه ساخت اپلیکیشن خود را کاهش دهند.

2. ابزار برنامه نویسی اندروید ML Kit

ابزار برنامه نویسی اندروید ML Kit

ML Kit یکی از ابزار مورد نیاز برای توسعه اندروید است که به شما امکان می دهد قابلیت یادگیری ماشین را از Google به برنامه خود اضافه کنید. یعنی می‌توانید مواردی مانند بینایی رایانه‌ای و تشخیص کاراکتر را بدون نیاز به بودجه و داده‌های زیاد به راحتی به اپلیکیشن خود اضافه کنید.

3. ابزار GitHub

ابزار GitHub

GitHub سرویسی برای میزبانی پروژه‌های توسعه‌دهندگان است. در حقیقت یک ابزار آنلاین است که برای به اشتراک گذاری پروژه‌ها و پیگیری نسخه‌های مختلف اپلیکیشن در یک پروژه کاربرد دارد. کنترل کردن نسخه‌های اپلیکیشن در گیت‌هاب توسط گیت‌ها انجام می‌شود. همچنین این ابزار برای یافتن نسخه پشتیبان از پروژه و پیدا کردن نمونه کد نیز مفید است.

جمع‌بندی

اگر به تازگی شروع به فعالیت در زمینه برنامه نویسی اپلیکیشن کرده‌اید یا حتی سال‌های زیادی است که در این حیطه فعالیت می‌کنید، مطالب بالا می‌توانند به پیشرفت شغلی شما کمک کنند. در این مطلب تلاش کردیم کاربردی‌ترین و پیشرفته‌ترین ابزار برنامه نویسی اندروید را به شما معرفی کنیم. از بین موارد بالا ابزارهای مورد نیازتان را انتخاب کنید، آن‌ها را نصب کنید و برای طراحی اپلیکیشنی باکیفیت از آن‌ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این مطالب را حتما بخوانید